Ben de aranıza katıldım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neptix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

neptix

New member
Selamlar herkese,

Ben Neptix. Bir süredir domain işlerine fena halde merak sardım, hobi olarak başladı ama galiba ciddi bir tutkuya dönüşüyor :) Ufak tefek alım satım denemelerim oldu ama dürüst olmak gerekirse daha acemiyim.

Google'da stratejiler, düşen domainler falan araştırırken burayı buldum, tam aradığım yermiş gibi görünüyor.

Amacım buradaki ustalardan, tecrübeli arkadaşlardan bir şeyler öğrenmek, piyasayı daha iyi anlamak.

Umarım güzel paylaşımlarımız olur, aranıza kabul ettiğiniz için şimdiden teşekkürler. Herkese bol kazançlı, güzel domainler dilerim!

• Like
Tepkiler: admin
Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz.
Sitemiz henüz çok yeni ama umarım sizler sayesinde güzel yerlere gelecek.
Bu siteyi kurma amacım, Türkiye'deki domaincilerin toplanıp birlikte güzel işler çıkarmaları ve birbirimizden çok değerli bilgiler öğrenebilmek.

Umarım dediğiniz gibi domain konusunda uzman arkadaşlarımız da aramıza katılır ve hepimiz kıymetli bilgilerinden faydalanıp , çok şey öğreneceğiz.
Bunun için sizlerden ricamız sitemizi çevrenizde bulunan domain ile ilgili arkadaşlara tanıtmanız.

Aramıza hoşgeldiniz @neptix . Birlikte çok daha büyük bir platform haline geleceğiz inşallah.iyi forumlar

Anasayfa Yeni Konular Yeni Konu Aç Profil